Instituut voor Psychologische en Professionele Ondersteuning

Ben je op zoek naar een psycholoog, psychotherapeut of loopbaanbegeleider in Willebroek. Bij IPO Willebroek kan je terecht voor psychologische en professionele begeleiding.

Professioneel, persoonlijk, integer en op een unieke manier worden kinderen, jongeren en volwassenen binnen IPO ontvangen.

Praktijk IPO Willebroek Psycholoog Willebroek

AFSPRAAK MAKEN

Je kan terecht in IPO Willebroek voor psychotherapie, loopbaanbegeleiding, psychodiagnostiek en familiale bemiddeling.

Vul via volgende link je contactgegevens in, van zodra er een plaatsje vrij neemt de zorgverlener contact op met jou en kan je in samenspraak een moment kiezen voor het intakegesprek.

Annulatie/Verplaatsen: Gelieve afspraken steeds tijdig te annuleren/verplaatsen
(48 uur op voorhand) bij uw zorgverlener zelf. Indien de afspraak minder dan 48u op voorhand geannuleerd wordt zonder geldige reden (attest), zal deze worden aangerekend.

Intake

Tijdens uw intakegesprek met een psycholoog of psychotherapeut is er ruimte om elkaar te leren kennen en af te tasten wat we voor u kunnen betekenen en op welke manier. Een intakegesprek kost 65 euro. 

Tools

Uw IPO therapeut vindt het belangrijk dat u thuis aan de slag kan, of ergens houvast vindt wanneer het nodig is. Daarom werken wij met tools: hulpmiddelen om thuis op terug te vallen, wanneer het nodig is.

aanpak op maat

Iedereen is anders, en verdient een aanpak die bij hem of haar past. Bij IPO werken we 'integratief': Wij kijken naar uw hulpvraag, en passen daar onze manier van werken op aan.

IPO Praktijk

Praktijk IPO

Onze praktijk in Willebroek bevindt zich in het charmante kasteeltje 'Villa Marguerite' op de westdijk 35b te Willebroek. Onze praktijkruimte is licht, veelzijdig en biedt de mogelijkheid voor verschillende therapien en gespreksmethoden. 

Integratieve aanpak

Vandaag de dag heb je verschillende stromingen en technieken binnen de psychologie. Iedere praktijk of psycholoog werkt op zijn eigen wijze, en probeert hiermee zijn clienten te ondersteunen. Wanneer een werkwijze goed aansluit bij hoe de client in elkaar zit, dan is dit een match, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.
Al onze specialisten zijn integratief geschoold.
Dit wil zeggen dat onze therapeuten en (klinisch) psychologen nooit maar één of enkele benaderingen en technieken beheersen. Een integratief psychotherapeut heeft de kennis en vaardigheden om tussen het erfgoed van de verschillende psychotherapiescholen heen en weer te kunnen springen en combinaties te maken. Denk hierbij aan cognitieve (gedrags) therapie, gesprekstherapie etc.

Wist u dat?

IPO gespecialiseerd is in werkgerelateerde vragen?

Van zware werkgerelateerde druk, work/life balance tot loopbaanbegeleiding. Indien gewenst contacteren onze loopbaanbegeleiders uw werk, om het nodige aan te geven en te bespreken.

IPO een Burn-out specialisatie heeft?

Er zijn extra opleidingen gevolgd op het gebied van de laatste ontwikkelingen voor begeleiding bij burn-out. Daarnaast werken we aan een duidelijk omlijnd herstelprogramma. 

IPO een multidisciplinair centrum heeft geopend

IPO Antwerpen opent in maart 2021. De multidisciplinaire werkwijze houdt in dat kennis vanuit meerdere disciplines gecombineerd wordt ingezet, om zo een compleet resultaat te bekomen.

IPO Willebroek

Westdijk 35b
2830 Willebroek
BELGIË

Nieuwstraat 22
2830 Willebroek
BELGIË

0468 31 41 89
info@ipo.be

Openingsuren

Telefoon - Onthaal
Weekdagen: 10:00 - 18:00 
Weekend: Gesloten
Consultaties: Op afspraak